Jorink
De Echte Bakker

Andere specialiteiten

Bonbons

Een bonbon is een klein zoet snoepje. Het woord Bonbon is aan het Frans ontleend. Het is een verdubbeling van Bon ("goed"). En dat onze bonbons "goed" zijn durven wij gerust te stellen. Gemaakt van de beste chocolade en de lekkerste vulling, maakt onze bonbons tot een ware smaakbeleving.  Verpakt in een mooie geschenkdoos is het prachtig om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Eigenlijk is het dus: Bonbonbon.

Luykens speculaas

De absolute topper in ons specialiteitenassortiment is onze Luykens speculaas. Deze wereldberoemde speculaas is verrassend zacht van binnen en lekker krokant van buiten. Het beste komt de speculaas tot zijn recht als u hem breekt. Vraag er eens naar in onze winkel, wij laten u graag een stukje proeven, succes verzekerd! Luykens speculaas is ook erg leuk om cadeau te doen.
 

Het lekkerste gebak

Banket mag gelukkig belangstelling krijgen van vele genieters van een goed en eerlijk product. En dat genieten wordt pas echt feest als het iets lekkers is waar de smaak nog lang van in het geheugen blijft hangen. Bakkerij Jorink en zijn team doen dagelijks hun best om regelmatig iets bijzonders aan het assortiment toe te voegen en daarbij in te haken op de trends en wensen van de fijn proevende consument. Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar kleinere stuks en lekker gevarieerd.

Jorink, De Echte Bakker

Varkensmarkt 1
8102EG Raalte
0572351354
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten