Jorink
De Echte Bakker

Onze broodspecialiteiten

Broodsoorten

In onze winkel bieden wij u een breed en altijd vers assortiment broodsoorten. Echt lekker brood met een lekker knapperig korstje, zoals brood hoort te zijn. Geniet van het lekkerste moment van de dag; een verse boterham, lekker belegd. Hieronder een greep uit ons assortiment:
 

Gildekorn
Krachtpitter
Multikoren
Tijgerwit
Nordic Walking
Sovital Casino
Zonnebloembrood

Nog meer lekkers...

Wij staan bekend om onze vele specialiteiten, al onze specialiteiten worden in eigen bakkerij bereid met de meest verse ingrediënten.
Hieronder een overzicht van onze specialiteiten:
 

Extra gevuld krentenbrood
Raalterbol
Eierbrood met sukade
Bourgondisch
Lekker ding
Raalternaartje
Hazelnoottaart

Zonnebloembrood

Zonnebloembrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

GildeKorn

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

sallander

De Sallander

Dat wij best een beetje trots zijn op onze Sallander heeft u misschien wel eens gemerkt in de winkel. Als u vraagt om een lekker brood, dan zullen wij u onze Sallander zeker aanbevelen. Een (h)eerlijk meergranenbrood gevuld met noten, rozijnen en suiker. En omdat het is gemaakt van meerdere granen en zaden bevat het zelfs meer belangrijke voedingsstoffen dan volkorenbrood. Sallanderbrood is een stukje geluk in je mond.

Belegde broodjes

Belegde broodjes

Lunch, tussendoor of gewoon zin in iets voor de lekkere trek? Met onze belegde broodjes bent u van succes verzekerd. Wij bieden u de keuze uit een bijna onbeperkt assortiment broodjes, belegd met dagverse vleeswaren, kaas of andere lekkernijen.

Jorink, De Echte Bakker

Varkensmarkt 1
8102EG Raalte
0572351354
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten